superbowl

Få tag på biljetter till Superbowl

SuperBowl är en riktigt stor sporthändelse, inte allra minst i USA där miljontals människor sitter samlade för att se spelet. Mest spännande är det troligtvis att besöka en arena och se matchen spelas på riktigt. Har man inte möjlighet till detta är det vanligtvis live-sändningar på TV eller via internet som gäller.

Trots att sporten amerkansk fotboll inte är speciellt stor i Sverige, kan du även här streama SuperBowl online. Har du amerikanska tv-kanaler så kan även detta vara ett bra alternativ. Kanske har man länge försökt att få tag på biljetter, men inte lyckats. Att använda sig av andra kanaler för att se matchen är oftast inte lika spännande, men betydligt billigare och en nödlösning för den som är utan biljett.

För att få tag på en biljett vänder sig de allra flesta till olika biljettmäklare eller biljettmarknadsplatser på internet. Ett annat vanligt alternativ är att kolla efter biljetter på ebay. Hur stort och populärt evenemanget är, går tydligt att se på priset på biljetterna. Trots att priserna kan variera beroende på vilken återförsäljare man använder sig av och vilka platser man kan tänka sig, får man vara beredd på ett pris mellan 4000-10.000 kronor. Detta är enbart priset för biljetten. Om man dessutom bor i ett annat land än USA, behöver man även räkna in kostnader för flygresa och eventuellt boende.

Dock kan det vara värt det för den som är mycket intresserad av sporten. Att gå på en riktig SuperBowlmatch är något man sent kommer glömma